Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Presentlåda Förkläde

  • 1 670 kr

Dela

Presentlåda Förkläde

En särdeles fin och speciell present att ge bort- en presentlåda!

Det unika med denna är att den du ger lådan till har möjlighet att lägga i just SINA minnestextilier och få en produkt uppsydd just efter egen smak och stil. Skulle du inte själv vilja ha det så? Vilken gåva!

Du väljer vilken produkt du vill skänka. Sedan får du en fin låda att ge din vän, innehållande tydliga instruktioner om hur hen ska gå tillväga för att få sin present tillverkad. Mottagaren får själv välja vilket tema och modell på förkläde hen vill ha.

En omtänksam gåva till den i sorg, som kanske när det värsta lagt sig vill behålla en bit av den de förlorat? Ett förkläde kan få symbolisera en kram av den som saknas.

Eller den bästa företagsgåvan till dina anställda-de får välja själva!

Till småbarnsföräldrarna i väntande tider- en kudde eller en djurkompis till bebisen.

Till den miljömedvetna- här får hen chansen att göra något för klimatet genom att välja bort nyproducerat-här vi återbrukar de textilier som redan finns tillgängliga.

Förkläde

Ett förkläde gjort av dina minnestextilier kan vara som en daglig kram från någon som kanske inte finns hos dig längre. Ge dig själv en sådan kram i present, det är en fin gåva att unna sig själv (eller någon du tycker om).
Förutom att du ger nytt liv till de textilier som berör dig så investerar du i det perfekta plagget för matlagning, bakning, städning, trädgårdsarbete, skydd mot snoriga barn och allt därtill! Eller varför bara inte skaffa ett för att det är så himla klädsamt med förkläde.

Alla modeller har en stor magficka som rymmer det du behöver ha tillgängligt.
Förklädena är sydda i naturmaterial som bomull/lin (eller det tyg du själv väljer.) Tunna tyger fodras och stärks upp vid behov. Används med kärlek och tvättas varsamt i skontvätt 40 grader om inget annat anges. Tyger med broderier tvättas i tvättpåse.

Mått: ca 90 cm långt, 81 cm bred

Din produkt blir unik, men exempelbilderna visar hur det kan se ut.