Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Presentlåda Nyckelband

  • 220 kr

Dela

Presentlåda Nyckelband

En särdeles fin och speciell present att ge bort- en presentlåda!

Det unika med denna är att den du ger lådan till har möjlighet att lägga i just SINA minnestextilier och få en produkt uppsydd just efter egen smak och stil. Skulle du inte själv vilja ha det så? Vilken gåva!

Du väljer vilken produkt du vill skänka. Sedan får du en fin låda att ge din vän, innehållande tydliga instruktioner om hur hen ska gå tillväga för att få sin present tillverkad. Mottagaren får själv välja vilket tema hen vill ha.

En omtänksam gåva till den i sorg, som kanske när det värsta lagt sig vill behålla en bit av den de förlorat? Ett förkläde kan få symbolisera en kram av den som saknas.

Eller den bästa företagsgåvan till dina anställda-de får välja själva!

Till småbarnsföräldrarna i väntande tider- en kudde eller en djurkompis till bebisen.

Till den miljömedvetna- här får hen chansen att göra något för klimatet genom att välja bort nyproducerat-här vi återbrukar de textilier som redan finns tillgängliga.


Nyckelband

En liten lagom present som kan göras till ett så personligt ting att mottagaren (eller du själv) aldrig någonsin glömmer var det kommer ifrån. Här är gåvan där även de små sparade bitarna kan komma till glädje! 

Din partners slips, den som bars på ert bröllop och aldrig mer kommer bäras, häng den om hens hals igen-men i ny form. Och det går ju även att som tillägg få ett namn/ord broderat på. (Kanske datumet på er bröllopsdag, så inte hen glömmer).

Ge din närmsta vän ett minne från resan ni delade i ungdomens dagar då du inte kunde låta bli att knycka linneservetten från restaurangen i Rom. 

Eller skänk den perfekta tonårspresenten av barndomens mjuka lakan till den som nyss fyllt fjorton. 

Ett nyckelband är virrpannans bästa vän, glömske-snöret som förhoppningsvis inte tappas bort lika lätt som en nyckelknippa. Håller även gärna i passerkort, liftkort, o.dyl.

Nyckelbanden sys i naturmaterial som bomull/lin (eller det tyg du själv väljer). Tunna tyger fodras och stärks upp vid behov, men om möjligt välj gärna ett tåligt tyg då detta är en produkt som kanske råkar ut för slitage av vassa föremål. Används med kärlek och tvättas varsamt i handtvätt om det skulle behövas.

Mått: ca 100 cm inkl. karbinhake

Din produkt blir unik, men exempelbilderna visar hur det kan se ut.