Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Presentlåda Miniväska

  • 370 kr

Dela

Presentlåda Miniväska

En särdeles fin och speciell present att ge bort- en presentlåda!

Det unika med denna är att den du ger lådan till har möjlighet att lägga i just SINA minnestextilier och få en produkt uppsydd just efter egen smak och stil. Skulle du inte själv vilja ha det så? Vilken gåva!

Du väljer vilken produkt du vill skänka. Sedan får du en fin låda att ge din vän, innehållande tydliga instruktioner om hur hen ska gå tillväga för att få sin present tillverkad. Mottagaren får själv välja vilket tema hen vill ha.

En omtänksam gåva till den i sorg, som kanske när det värsta lagt sig vill behålla en bit av den de förlorat? Ett förkläde kan få symbolisera en kram av den som saknas.

Eller den bästa företagsgåvan till dina anställda-de får välja själva!

Till småbarnsföräldrarna i väntande tider- en kudde eller en djurkompis till bebisen.

Till den miljömedvetna- här får hen chansen att göra något för klimatet genom att välja bort nyproducerat-här vi återbrukar de textilier som redan finns tillgängliga.

Miniväska

Räddaren i nöden- miniväskan!
Kärt barn har många namn: börs, necessär, plånbok, etui, kalla den och använd den till vad du vill! Här heter den miniväska- bara för att namnge den med något den också kan vara. Och varje gång du håller i den kanske du samtidigt håller någon du älskar handen.  Ett minne, förevigat-och användbart.
Tillräckligt stor för att rymma mobil och nycklar eller nappar och näsduk. Perfekt att ha för att hitta just de grejer som annars bara försvinner spårlöst i botten av väskan. Den kan också rymma sakletarskatter eller små kärleksbrev, du väljer!

Börsen har dragkedja och är fodrad invändigt, sydd i naturmaterial som bomull/lin (eller det tyg du själv väljer.) Tunna tyger fodras och stärks upp vid behov, men om möjligt välj gärna ett tåligt tyg då detta är en produkt som kanske råkar ut för slitage av vassa föremål. Används med kärlek och tvättas varsamt i skontvätt 40 grader om inget annat anges. Tyger med broderier tvättas i tvättpåse.

Mått:  ca 22 cm bred, 19 cm hög

Din produkt blir unik, men exempelbilderna visar hur det kan se ut.