Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Presentlåda Djurkompis

  • 920 kr

Dela

Presentlåda Djurkompis

En särdeles fin och speciell present att ge bort- en presentlåda!

Det unika med denna är att den du ger lådan till har möjlighet att lägga i just SINA minnestextilier och få en produkt uppsydd just efter egen smak och stil. Skulle du inte själv vilja ha det så? Vilken gåva!

Du väljer vilken produkt du vill skänka och betalar den. Sedan får du en fin låda att ge din vän, innehållande tydliga instruktioner om hur hen ska gå tillväga för att få sin present tillverkad. Mottagaren får själv välja tema och vilken sorts Djurkompis hen vill ha.

En omtänksam gåva till den i sorg, som kanske när det värsta lagt sig vill behålla en bit av den de förlorat? Ett förkläde kan få symbolisera en kram av den som saknas.

Eller den bästa företagsgåvan till dina anställda-de får välja själva!

Till småbarnsföräldrarna i väntande tider- en kudde eller en djurkompis till bebisen.

Till den miljömedvetna- här får hen chansen att göra något för klimatet genom att välja bort nyproducerat-här vi återbrukar de textilier som redan finns tillgängliga.

Djurkompis

En djurkompis är någon att hålla i handen i glädje och sorg. De här filurerna värnar om att du ska känna dig trygg och ha mod att stå upp för dig själv och andra. En djurkompis kan du prata med allt om. Det här är den perfekta presenten att ta med sig genom livet, den kan släpas runt i en liten barnhand likaväl som den pryder bokhyllan i första egna lyan. Kanske är kompisen sydd av de kläder du bar som barn, och/eller av den där skjortan som fortfarande doftar pappa.

Hur som helst är djurkompisen en vän i vått och torrt, det kan du lita på.

Djurkompisarna är sydda i naturmaterial som bomull/lin (eller det tyg du själv väljer) och stoppade med återvunnen polyestervadd. Används med kärlek och tvättas varsamt i skontvätt 40 grader om inget annat anges. Då kompisarna har broderade ansikten tvättas de helst i tvättpåse. Låg centrifugering.

Djurkompis finns i tre varianter: kanin, varg (svart/grå) eller räv(röd/orange)

Mått:   ca 32-35 cm öra till fot.

Din produkt blir unik, men exempelbilderna visar hur det kan se ut.