Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Presentlåda Barnförkläde Busa

  • 1 000 kr

Dela

Presentlåda Barnförkläde Busa

En särdeles fin och speciell present att ge bort- en presentlåda!

Det unika med denna är att den du ger lådan till har möjlighet att lägga i just SINA minnestextilier och få en produkt uppsydd just efter egen smak och stil. Skulle du inte själv vilja ha det så? Vilken gåva!

Du väljer vilken produkt du vill skänka. Sedan får du en fin låda att ge din vän, innehållande tydliga instruktioner om hur hen ska gå tillväga för att få sin present tillverkad. Mottagaren får själv välja vilket tema hen vill ha.

En omtänksam gåva till den i sorg, som kanske när det värsta lagt sig vill behålla en bit av den de förlorat? Ett förkläde kan få symbolisera en kram av den som saknas.

Eller den bästa företagsgåvan till dina anställda-de får välja själva!

Till småbarnsföräldrarna i väntande tider- en kudde eller en djurkompis till bebisen.

Till den miljömedvetna- här får hen chansen att göra något för klimatet genom att välja bort nyproducerat-här vi återbrukar de textilier som redan finns tillgängliga.

Barnförkläde Busa

Barnförkläde för alla små kladdiga kockar och kreatörer. Rakt nedtill och med stor magficka. Knytband runt mage och hals. 

Tre storlekar Liten (ca 1-3 år se mått) 

Mellan (ca 3-7 år se mått) 

Större (ca 7-12 år se mått)

Alla barn är olika så kolla hellre mått än årsangivelse.

Mått: 

Liten ca 46 cm lång, 38 cm bred 

Mellan ca53 cm lång,47 cm bred

Större ca 69 cm långt, 63 cm bred

Förklädena är sydda i naturmaterial som bomull/lin (eller det tyg du själv väljer.) Tunna tyger fodras och stärks upp vid behov. Används med kärlek och tvättas varsamt i skontvätt 40 grader om inget annat anges. Tyger med broderier tvättas i tvättpåse.

Din produkt blir unik, men exempelbilderna visar hur det kan se ut.