Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Presentlåda Kudde ca 50x50

  • 870 kr

Dela

Presentlåda Kudde 50x50

En särdeles fin och speciell present att ge bort- en presentlåda!

Det unika med denna är att den du ger lådan till har möjlighet att lägga i just SINA minnestextilier och få en produkt uppsydd just efter egen smak och stil. Skulle du inte själv vilja ha det så? Vilken gåva!

Du väljer vilken produkt du vill skänka. Sedan får du en fin låda att ge din vän, innehållande tydliga instruktioner om hur hen ska gå tillväga för att få sin present tillverkad. Mottagaren får själv välja vilket tema hen vill ha.

En omtänksam gåva till den i sorg, som kanske när det värsta lagt sig vill behålla en bit av den de förlorat? Ett förkläde kan få symbolisera en kram av den som saknas.

Eller den bästa företagsgåvan till dina anställda-de får välja själva!

Till småbarnsföräldrarna i väntande tider- en kudde eller en djurkompis till bebisen.

Till den miljömedvetna- här får hen chansen att göra något för klimatet genom att välja bort nyproducerat-här vi återbrukar de textilier som redan finns tillgängliga.


Kudde ca 50x50

Alla -ung som gammal-behöver en kudde. Att vila sitt trötta huvud på, krama när tårarna rinner eller kasta på varandra i en vild lek. Kuddar är inte bara dekorativa i soffan, kuddar kan skapa tröst.

Och här har du ju möjligheten att som i alla produkter väva in ett fint minne i din kudde, vilken oslagbar present.

Kuddfodralen finns i två storlekar och är sydda i naturmaterial som bomull/lin (eller det tyg du själv väljer.) Tunna tyger fodras och stärks upp vid behov. Används med kärlek och tvättas varsamt i skontvätt 40 grader om inget annat anges. Tyger med broderier tvättas i tvättpåse.

Mått ca 50x50. Varför måttet är cirka är för att jag anpassar dem efter de tyger just du som kund sänder till mig. Om din morfars handbroderade duk mäter 60x45 så vill vi ju inte klippa sönder det fina broderiet. Därav cirka måtten.

Mått: ca 50x50

OBS! Priset avser fodral utan innerkudde

Din produkt blir unik, men exempelbilderna visar hur det kan se ut.