Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Nyckelband

  • 220 kr


Dela

Nyckelband

En liten lagom present som kan göras till ett så personligt ting att mottagaren (eller du själv) aldrig någonsin glömmer var det kommer ifrån. Här är gåvan där även de små sparade bitarna kan komma till glädje! 

Din partners slips, den som bars på ert bröllop och aldrig mer kommer bäras, häng den om hens hals igen-men i ny form. Och det går ju även att som tillägg få ett namn/ord broderat på. (Kanske datumet på er bröllopsdag, så inte hen glömmer).

Ge din närmsta vän ett minne från resan ni delade i ungdomens dagar då du inte kunde låta bli att knycka linneservetten från restaurangen i Rom. 

Eller skänk den perfekta tonårspresenten av barndomens mjuka lakan till den som nyss fyllt fjorton. 

Ett nyckelband är virrpannans bästa vän, glömske-snöret som förhoppningsvis inte tappas bort lika lätt som en nyckelknippa. Håller även gärna i passerkort, liftkort, o.dyl.

Nyckelbanden sys i naturmaterial som bomull/lin (eller det tyg du själv väljer). Tunna tyger fodras och stärks upp vid behov, men om möjligt välj gärna ett tåligt tyg då detta är en produkt som kanske råkar ut för slitage av vassa föremål. Används med kärlek och tvättas varsamt i handtvätt om det skulle behövas.

Mått: ca 100 cm inkl. karbinhake

Din produkt blir unik, men exempelbilderna visar hur det kan se ut.